Tietoa tuotteistamme ja palveluistamme

Lisäpalvelut BWS-pöydänkansiin

Tyylistä tai käyttöominaisuuksista ei ole tarpeen tinkiä: Tarjoamamme räätälöidyt ratkaisut ja lisäpalvelut varmistavat, että asiakkaamme saa juuri sellaiset pöytätasot kuin tarvitsee. Ota vain meihin yhteyttä ja kerro toiveistasi!

Koneistukset pöydänkansiin

Vakiomittaisiin pöydänkansiin sekä määrämittaisiin pöydänkansiin ja -tasoihin voidaan tarvittaessa koneistaa tekniikkaa varten aukot valmiiksi.

Kansiin ja tasoihin voidaan työstää

 • kulman viistous
 • kulman pyöristykset
 • jatkoliitokset
 • patterireiät ja- ritilät
 • läpiviennit sähköpistokkeille
 • tasosta nostettavat pistoketolpat
 • kokoustekniikkakaivot.

BWS-pöydänkansiin ja -tasoihin on saatavana allasupotus. Ilmoitathan tällöin tilattaessa tarkan mitoituksen sijoituksesta / allastason keskikohdan paikan tasossa. Huomioithan, että ehjää tasoa tulee jäädä vähintään 50 mm altaan ympärille. Pyydä allas- ja koneistustarjous myyntipalvelustamme.

Projektikohteet ja arkkitehtikuvat

Kasipuun tehtaalla on valmiudet valmistaa myös projektikohtaisesti pöydänkansia ja -tasoja arkkitehtien kuvien pohjalta. Pöydänkannet valmistetaan tilaustyönä projektin vaatimalla tavalla. Myyntipalvelumme auttaa materiaali- ja tarjouslaskennassa kohdetta kilpailutettaessa.

Ota yhteyttä ›

BWS-pöydänkansien vastaanotto ja asennus

Kaikki pöydänkannet tarkistetaan tehtaalla ennen lähetystä. Näin takaamme tuotteiden virheettömyyden sekä korkean laadun. Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, ole välittömästi yhteydessä rahdinkuljettajaan ja myyjään. Katsomme asennetun tuotteen hyväksytyksi.

 • Tarkistakaa, että pakkauksessa ei ole mitään näkyviä vaurioita. Reklamaatiot tulee tehdä 5 päivän kuluessa tuotteen vastaanotosta.
 • Katsomme asennetun tuotteen hyväksytyksi
 • Emme vastaa tuotteen purkamisesta ja / tai uuden tuotteen asentamisesta aiheutuvia kuluja.

Pöydänkansi voidaan palauttaa vain siitä erikseen sovittaessa. Mikäli tuote palautetaan, se on pakattava huolellisesti lisävahinkojen estämiseksi.

Pöydänkansien asennus

Pöydänkansipakkauksessa on mukana pöydänkansien asennusohjeet. Noudatathan niitä tarkkaan, jotta asennus tulee suoritettua oikein! Pöydänkansia käsiteltäessä on aina oltava varovainen ja huolellinen.

Pöydänjalkoja asentaessa kiinnitä huomiota alustan puhtauteen. Alustan roskat ja kivet aiheuttavat helposti naarmuja kannen pintaan. Älä koskaan kiinnitä pöydänjalkoja kansiin lattiaa vasten, vaan suorita työ esimerkiksi pahvilla suojatun alustan päällä. Erityistä tarkkaavuutta on noudatettava lakatun kannen käsittelyssä.

Pöydänkannet voidaan kierrättää virallisten määräysten mukaisesti.

Ota yhteyttä ›

PÖYDÄNKANSIEN HOITO-OHJEITA

Pöydänkansipakkauksessa on mukana pöydänkansien hoito-ohjeet, joita noudattamalla pidät kannen pitkään näyttävänä ja kestävänä. 

Huomioithan, että pöydänkannet voivat vahingoittua ollessaan kosketuksissa erittäin kuumien kappaleisiin, kuten kynttilöihin, kuumiin kattiloihin ja paistinpannuihin. Pöydänkantta ei saa altistaa juoksevalle vedelle tai asentaa kosteisiin tiloihin, esimerkiksi terasseille tai ulkotiloihin (ellei kyse ole terassikäyttöön tarkoitetusta, laminaattipintaisesta pöydästä). Emme vastaa toimitettujen pöydänkansien vääntymisestä tai halkeamisesta.

Laminaattipintaiset pöydänkannet

Pöydänkannen tahriintuessa pyyhi lika pois kostealla liinalla kevyesti pyyhkien. Jos tahra ei lähde pelkällä vedellä, lisää liinaan mietoa puhdistusainetta. Suihkuta puhdistusaine puhtaaseen liinaan ja pyyhi pinta puhtaaksi. Kannet voidaan puhdistaa yleisillä miedoilla pesuaineilla. Älä käytä kiehuvaa vettä puhdistukseen.

 • hankaavien aineiden ja liuottimien käyttö on kielletty
 • veitsellä leikatessa käytä aina leikkuulautaa
 • astianpesukoneen höyrypoisto ei saa kohdistua suoraan kohti pöydänkantta- tai tasoa
 • laminaattitasojen reunanauhaus kestää roiskevettä hetkellisesti. Seisova vesi on aina pyyhittävä reunalistoista kohtuullisen ajan kuluessa.

Massiivipuiset pöydänkannet

Lakkapintaisille pöydänkansille roiskunut vesi on pyyhittävä pois ja öljytyt puupinnat tulee pitää kuivina. Pöydänkannen tahriintuessa pyyhi lika pois kostealla liinalla kevyesti pyyhkien. Jos tahra ei lähde pelkällä vedellä, lisää liinaan mietoa puhdistusainetta. Suihkuta puhdistusaine puhtaaseen liinaan ja pyyhi pinta puhtaaksi. Kannet voidaan puhdistaa yleisillä miedoilla pesuaineilla. Älä käytä kiehuvaa vettä puhdistukseen.

Öljytty pöydänkansi on käsitelty kertaalleen kalusteöljyllä jo tehtaalla. Myöhemmin pöydänkannen öljykäsittely tulee tehdä käytön mukaan tarvittaessa. Öljyä levitetään tasolle sienellä tai kankaalla runsaasti. Öljyn annetaan imeytyä puuhun noin 20 minuuttia, minkä jälkeen ylimääräinen öljy poistetaan kankaalla. Käsittely tulee toistaa aina kun kannen kunto sen vaatii.

Myynti- ja toimitusehdot

Hinnat ja voimassaoloaika

Netto, arvonlisävero 0%. Hinnat perustuvat ilmoitettuihin eurohintoihin. Hinnasto on voimassa toistaiseksi. Pidätämme itsellemme oikeuden hinnanmuutoksiin, mikäli valuuttakursseissa, valtion määräämissä maksuissa tai raaka-aineissa tapahtuu muutoksia.

Maksuehto

Sopimuksen mukaan. Erääntyneistä laskuista perimme viivästyskoron, joka ilmenee laskusta.

Muistutukset

Mahdolliset tavaran laatua tai toimituksia koskevat muistutukset on tehtävä 5 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Myöhässä ilmoitettuja vaurioita emme voi korvata. Tuotteet ovat tilauskohtaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, eikä niitä voi palauttaa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Toimitusehto

Vapaasti Kasipuun varastossa. Kuljetus Kasipuun sopimusyhtiön kautta tai muu erikseen sovittu kuljetus. Kuljetusmaksu peritään laskulla. Tuotteet säilyvät Kasipuun omistuksessa, kunnes kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu.

Kasipuu ei missään olosuhteissa vastaa virheellisistä toimituksesta aiheutuneista suorista tai välillisistä vahingoista. Kasipuun vastuu mahdollisista toimituksellisista virheistä rajoittuu virheellisen tuotteen korjaamiseen tai vaihtamiseen.

Pakkaus

Kasipuun pakkausveloitus 20 euroa / arvonlisävero 0%.

Lähetysten arvona käytetään tuotteiden verollista hintaa.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita