Pöydänkannet ammattikäyttöön

BWS-pöydänkansi – Parasta pöytään

Mallistosta löytyy yleisimmät ravintoloiden käyttämät pöytäkoot. Vaihtoehtoina kannenmuodoiksi ovat neliöt, pyöreät sekä ovaalit pöytämallit. Jokainen pöydänkansimalli on saatavana myös määrämittaisena. Räätälöinnin avulla voimme valmistaa juuri teidän tilaanne ja käyttöönne sopivat pöydänkannet ja -tasot.

BWS-vakiomalliston pöydänkannet ovat varastotuotteita, joilla on nopea toimitusaikataulu.

Takuuvarmaa kotimaista kestävyyttä

Kaikki BWS-pöydänkannet valmistetaan omassa tuotannossamme Kokkolassa. Vuosien kokemus eri materiaaleista, tiivis yhteistyö materiaalitoimittajien kanssa sekä oman tuotekehitystiimimme arvokas työ on kasvattanut tietotaitomme mittoihin, joka näkyy paitsi kilpailuetunamme myös kustannussäästöinä asiakkaillemme.

Laminaattipintaiset pöydänkannet

Laminaattikansi on pitkäikäinen ja kulutusta kestävä valinta pöydänkanneksi.

Aidot massiivipuupöydänkannet

Massiivipuukansi on korkeatasoinen ja arvoa tuova valinta ravintolaan.

Viilupintaiset pöydänkannet

Tammiviilutettu pöydänkansi on rouhea ja edullinen valinta ravintolaan.

Design-pöydänkannet

Upeat design-pöydänkannet antavat näyttävän pohjan kattaukselle.

5 vinkkiä pöydänkannen valintaan

Autamme mielellämme pöydänkansivalinnoissa, oli sitten kyse väristä, koosta, materiaaleista tai suunnittelijan luomasta uudesta pöytämallista. Ota rohkeasti yhteyttä myyntipalveluumme!

1. Pöydänkannen valinta – mikä sopii ravintolallemme?

Pöydänkansilla luodaan ravintolan tyyliä ja korostetaan myytäviä tuotteita. Huomioi valinnoissa käyttötarkoitus, liiketilaan sopiva järjestys sekä korkeudet. Voiko pöydänkansivalinnoilla ja järjestystä muuttamalla tehdä esimerkiksi lisää asiakaspaikkoja?

2. Kannen malli ja mitat?

Kannattaa huomioida myös kannen koko ja tarjoiltavat tuotteet. Ruokailijat tarvitsevat enemmän tilaa, kun taas juomatuote sopii pienemmälle kannelle. Voidaanko isot pöytäryhmät muuttaa näppäriksi kahden hengen pöydiksi ja näin saada esimerkiksi lounasasiakkaille lisää tilaa? Kaikki BWS-pöydänkannet on suunniteltu käytettäväksi ilman pöytäliinoja.

3. Kestävyys käytössä?

Asiakas viettää suurimman osan ajastaan ravintolassa pöydän ympärillä ”omalla paikallaan”. Tämä vaatii pöydänkannelta kestävyyttä ja oikeita materiaalivalintoja. Kaikki BWS-pöydänkannet valmistetaan suomalaisella tehtaalla omassa tuotannossa ja tarkistetaan tehtaalla ennen lähetystä. Näin takaamme tuotteiden virheettömyyden sekä korkean laadun.

4. Värien valinta?

Pöydänkannet ovat isoja ja näkyviä pintoja, jotka vaikuttavat koko ravintolan ilmeeseen. Vaalealla kansivalinnalla lisäät valoa ja tummalla kannella tuot arvokkuutta kattaukseen. Voisiko ravintolaan tehdä lisää tilaa valitsemalla erivärisiä pöytäryhmiä ja -kokonaisuuksia eri tiloihin? Varmistamme teille kansien korkean laadun lisäksi oikeat mitat sekä värisävyt valmistamalla pöydänkannet omassa tuotannossa.

5. Asennus ja huolto?

Pöydänkansien asennus on nopeaa ja helppoa. Asennus onnistuu ruuvien kiinnityksellä. Laminaattipintaiset sekä lakatut pöydänkannet ovat helppohoitoisia ja huoltovapaita. Öljytyt tuotteet tulee käsitellä vuosittain uudelleen ohjeiden mukaisesti. Pakkauslähetyksessä on aina asennus- ja hoito-ohjeet mukana.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita